Et rent, bæredygtigt & bedre valg.

Vi stiller krav til vores producenter om at anvende bæredygtige materialer og begrænse Co2-udledningen. Vores forsendelsesposer fremstillet af 100% økologisk genbrugspapir og produceret på en klimaneutral fabrik.

Hvem er Whosox?

Vi er to unge drenge, der i lang tid har haft et klart mål om at skabe noget, der kunne give værdi for både vores kunder samt det samfund vi er den del af.

Vi fik idéen til Whosox i 2019 da vi undrede os over at rigtig mange mænd går op i tøj, men mange gange glemmer de accessories, som er med til at sætte prikken over i’et.

Derfor besluttede vi os for at koble fashion sammen med sokker – kombinere det med at gøre noget godt for socialt udsatte mennesker – og strikke det hele sammen i et koncept, hvor man aldrig løber tør for fede sokker

Produktion

Produktion

Vores sokker er fremstillet ved hjælp af kæmmet bomuld i Premium kvalitet. Ved at kæmme bomulden fjernes de korte og knækkelige bomulds-fibre, hvilket kun efterlader de fineste og stærkeste garn. Dette resulterer i et usædvanligt blødt og holdbart materiale. 

Shop

Design

Vores interne designere samler inspiration fra hele verden for at skabe originale og farverige designs til hver sæson.

Fra flamingoer til havfruer sokker, designer vi unikke mønstre, som du ikke ville finde andre steder!

Social ansvarlighed

teamET

Unge, engagerede og altid til rådighed!

Nicklas Hansen
Stifter

Fillip Christensen
Stifter